Jeanet de Graaf, Kochpad 4A, 4111 LD Zoelmond 06-12967172

Gewichts-en Vitaalcoach 

Voeding | Beweging | Leefstijl 

Nazomer aanbieding: Dag vakantiekilo's

Nog even en de kids gaan weer naar school en voor je het weet ben je weer aan het werk. Heb jij last van je riem die een gaatje losser moet, blousejes die strakker zitten. Jij weet zelf het beste, waar het goed of fout is gegaan. Je stelt minder eisen aan jezelf en misschien is dit wel het moment om gelijk goed te starten en te werken aan een Fit Gewicht in Evenwicht.


Tijdens je vakantie is alles altijd anders, je ligt langer op je bed, lekker op je strandbedje of luchtbed, waardoor je minder beweegt. Je geniet van heerlijke ontbijtjes, etentjes buiten de deur, cocktails of andere drankjes en wat dacht je van die gezellige BBQ bij vrienden. Dit resulteert vaak in het feit, dat de kans groot is, dat je wat kilo’s aankomt (gemiddeld toch 1-3 kilo).


Ben jij klaar met die kilo’s? Zet dan nu de eerste stap. Iedereen heeft tegenwoordig wel een mooi product waardoor je snel je vakantiekilo’s kwijtraakt. Of het nu een apparaat is waarop je sportief bezig bent, maaltijdvervangers gebruikt of calorieën gaat tellen? Bij de meeste (crash)diëten werkt het maar tijdelijk. Door je voeding aan te passen in combinatie met beweging voldoende slaap, geen stress, stopen met roken, matig met alcohol te zijn en goede coaching bij Fit Gewicht in Evenwicht, kun jij op een gezonde en bewuste manier afvallen en lekker in je vel komen.


Het doel van het programma is gericht op gezondheid en vitaliteitsbevordering. Je krijgt tips over voeding, beweging en leefstijl die je gaan helpen jouw doel(en) te behalen. Het gaat om jouw leven, jouw pad en jouw gezondheid. Zorg voor jezelf en je lichaam. Een verandering teweegbrengen is niet moeilijk, maar deze volhouden, is de echte uitdaging waarbij ik je help!


Nazomer aanbieding:

1e Consult :Intakegesprek en meet- en weegconsult

2e Consult :Analyse voedingsdagboek en meet- en weegconsult

3e Consult :Meet- en weegconsult met advies en tips

4e Consult :Meet- en weegconsult met advies en tips

5e Consult :Meet- en weegconsult met advies en tips

Kosten zijn van € 210,00 voor € 175,00

Nazomer aanbieding inclusief strippenkaart voor 10 keer outdoor sporten € 225,00 (totale kosten)


Wist je dat de consulten bij Fit Gewicht in Evenwicht worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Veel mensen zijn hiervan niet op de hoogte. Het heeft dus geen invloed op je verplicht eigen risico. Klik hier voor vergoeding