Jeanet de Graaf, Kochpad 4A, 4111 LD Zoelmond 06-12967172

Gewichts-en Vitaalcoach 

Voeding | Beweging | Leefstijl 

Nazomer aanbieding: Kom in beweging met Powerwalking of buitensporten

Dag vakantie, hallo september? Kun jij de weg naar de sportschool niet vinden, maar wil jij wel starten met bewegen, kom dan lekker buitensporten! Lijkt het jou leuk om kennis te maken met Powerwalking voor iedereen, of ga je liever actief sporten in de buitenlucht wat perfect is voor een intensievere work-out! Start dan in september en maak gebruik van deze kennismakingsactie.


Powerwalking is actief lopen in een stevig tempo met tussendoor oefeningen die ervoor zorgen dat je spieren sterker worden, je gewicht verliest en conditie opbouwt. Je lichaam wordt fitter en vitaler waardoor je lekkerder in je vel zit. Het wandeltempo zit tussen de 6-7 km per uur, dus voor iedereen vol te houden. Pas jij daar ook nog eens je eet- en leefstijl op aan, dan ben jij op weg naar een Fit Gewicht in Evenwicht.


Buitensporten is geen bootcamp, maar een les waarbij je functioneel traint. Een combinatie van licht materiaal zoals gewichten, dynabands of ballen. Eén uur sporten met gelijkgestemden een dosis humor en ontspanning, zodat jij voldaan en fit naar huis gaat!


September aanbieding 5 keer buitensporten naar keuze

Sporten in de speeltuin te Zoelmond of op de Meent te Beusichem 

Maandagavond: 19.00 – 20.00 uur

Powerwalking voor iedereen te Culemborg (verzamelen parkeerplaats zwembad Waterlinie)

Woensdagavond: 19.30 – 20.30 uur

De kosten zijn € 25,00 voor 5 lessen naar keuze in de maand september in te vullen


*Aanbieding geldt alleen in de maand september, sportkaart is 1 maand geldig en alleen voor nieuwe aanmeldingen. Wil jij gezellig meedoen maar twijfel je nog, kies dan voor een gratis proefles. Deze is geheel gratis en vrijblijvend.