Jeanet de Graaf, Kochpad 4A, 4111 LD Zoelmond 06-12967172

Gewichts-en Vitaalcoach 

Voeding | Beweging | Leefstijl 

Gezond voedingsadvies is Succesvol afvallen met Fit Gewicht in Evenwicht

Iedereen heeft tegenwoordig wel een mooi product waardoor je snel kilo’s kwijtraakt. Of het nu een apparaat is waarop je sportief bezig bent, poeders, pillen of maaltijdvervangers gebruikt of calorieën gaat tellen? Bij de meeste (crash)diëten werkt het maar  tijdelijk. Zo kom je erachter, dat je aan het eind van de rit meer weegt dan toen je was begonnen. Afvallen is geen kunst maar volhouden wel! Door je voeding aan te passen in combinatie met beweging en goede coaching, kun je op een gezonde en bewuste manier afvallen.


Je leert om verantwoorde keuzes te maken en zo zijn ook feestjes, verjaardagen en vakanties geen problemen meer. Ik beschik over de kennis van een gezonde eet- en leefstijl waardoor je op een zorgvuldige en professionele manier wordt begeleid en het advies krijgt waar je echt iets aan hebt en gelijk mee aan de slag kunt.


Om elkaar beter te leren kennen start het coachingstraject met een intakegesprek in combinatie met een analyse van je huidige eetpatroon. Je wordt gewogen, we kijken naar je gewicht, verschillende vetpercentages, je BMI en je tailleomvang wordt gemeten. Ik vraag je voor het intakegesprek een voedingsdagboek bij te houden waarin jij alles opschrijft wat je eet en drinkt. Deze stuur je retour en we bespreken samen de resultaten. Ik adviseer, motiveer en begeleid jou, middels een stappenplan op weg naar een Fit Gewicht in Evenwicht. Tijdens de vervolgconsulten gaan we steeds een stapje verder. Je leert aan de hand van jouw persoonlijke situatie hoe jij de eerste stappen kunt gaan zetten naar jouw ideale eet- en leefstijl, gedrag en beweegpatroon.


Voeding en overgang: Als je ouder wordt, ben je vaak minder actief en als je eetpatroon hetzelfde blijft, kom je aan. Door alle veranderingen tijdens de overgang, raak je soms uit balans en is de neiging naar (zoete) tussendoortjes vaak groot. Dit kan zorgen voor vervelende vermoeidheidsklachten of futloosheid. Door kleine aanpassingen in je dagelijks leven, kun je grote stappen maken om je doel(en) te behalen.


Fit... Goede lichamelijke conditie

Vitaal… Gezonde, geestelijke en mentale conditie

Gewicht… Je 'ideale gewicht' proberen te halen en behouden

Evenwicht... Zonder diëten met blijvend resultaat