Jeanet de Graaf, Kochpad 4A, 4111 LD Zoelmond 06-12967172

Gewichts-en Vitaalcoach 

Voeding | Beweging | Vitaliteit 

Gratis kennismaking met lichaamsmeting

De eerste stap voor het maken van een afspraak is al lastig genoeg. Daarom kun je op woensdag 2, maandag 7 en donderdag 17 oktober een afspraak maken voor een gratis kennismaking. Op deze manier is de kennismaking laagdrempelig, kunnen er korte vragen worden gesteld en indien gewenst, een eventuele gratis gewichtsmeting worden gedaan.


Ik werk professioneel en ben gespecialiseerd in gedragsverandering en het aanpassen van eet- en leefstijl. Door middel van mijn nieuwe programma “Fit & Vitaal Gewicht in Evenwicht”, individuele coachtrajecten en beweeginterventies in de vorm van “Powerwalking voor iedereen” zal ik je helpen in het proces van verandering, waarbij jouw hulpvraag en doelstelling centraal staan.


Zit jij met vragen over voeding, beweging en leefstijl? Kom dan langs om kort kennis te maken onder het genot van een kopje thee en ga met tips en antwoorden naar huis om jouw eerste stap te zetten naar een “Fit Gewicht in Evenwicht”. Patronen doorbreken en een verandering teweegbrengen is niet moeilijk, maar deze volhouden, is de echte uitdaging waarbij ik jou graag help!


Mocht bovenstaande data niet schikken neem dan contact op voor het maken van een andere afspraak. 

Wist je dat de consulten bij Fit Gewicht in Evenwicht worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Veel mensen zijn hiervan niet op de hoogte. Het heeft dus geen invloed op je verplicht eigen risico. Klik hier voor vergoeding
Bedankt dat je contact hebt opgenomen Fit Gewicht in Evenwicht - Powerwalking voor iedereen. Ik zal zo spoedig mogelijk reageren.

Met vriendelijke groet Jeanet de Graaf 06-12967172
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.