In verband met Corona zullen alle lessen vanaf 7 april 2021 op De Meent te Beusichem worden gegeven.

Buitensporten is perfect voor een intensievere work-out. Dit is geen bootcamp maar een les waarbij je functioneel traint en voor iedereen toegankelijk. Een combinatie van licht materiaal zoals gewichten, dynabands of ballen e.d., zorgen voor weerstand die je spieren moeten overwinnen en versterken. Daarnaast werk je aan je conditie. Eén uur sporten met gelijkgestemden, een dosis humor en ontspanning, zodat jij voldaan en fit naar huis gaat. 

Voel jij je futloos na een dag werken? Heb jij moeite met wakker worden in de ochtend? En is de sportschool niet de plek waar jij je ei kwijt kan? Doe dan mee met mijn Outdoor groepsles.

Normaal sportrooster 2021 Powerwalking voor iedereen

Maandag Powerwalking te Zoelmond

19.00 tot 20.00 uur

Locatie: vertrek vanuit Zoelmond, parkeerplaats van de speeltuin naast de school ter hoogte van Kochpad 12

(of afwijkende locatie via sportapp)

Locatie: vertrek vanuit Zoelmond, parkeerplaats van de speeltuin naast de school ter hoogte van Kochpad 12

(of afwijkende locatie via sportapp)

Woensdag Powerwalking Culemborg

19.00 tot 20.00 uur

Locatie: Verzamelen op de parkeerplaats bij de Waterlinie te Culemborg (of afwijkende locatie via sportapp)

Powerwalking actief lopen 6-8 kilometer per uur in combinatie met spierversterkende oefeningen dus voor iedereen vol te houden. 

Personal Training 

Op afspraak

Vind jij het lastig om te starten met bewegen of sporten kies dan op afspraak voor personal training. Ik zal je laten ervaren hoe leuk het is om te bewegen of sporten in de natuur zodat jij weer zelfvertrouwen krijgt en indien gewenst je kunt aansluiten bij een van onze groepen.  

Aanmelden voor gratis proefles. 

Bij deelname of inschrijving ga ik akkoord met de algemene sportvoorwaarden en heb deze ook gelezen*
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Fit Gewicht in Evenwicht - Powerwalking voor iedereen. We zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen. Kijk voor meer informatie ook op https://www.facebook.com/FitGewichtinEvenwicht/

Klik hier om de

algemene sportvoorwaarden

te bekijken

0