Jeanet de Graaf, Kochpad 4A, 4111 LD Zoelmond 06-12967172

Gewichts-en Vitaalcoach 
Powerwalking voor iedereen
 

Voeding | Beweging | Vitaliteit 

Mensen vinden buitensporten in de herfst en winter vaak niet zo prettig! Dit is zo jammer, want sporten in de buitenlucht levert veel gezondheidsvoordelen op. Bovendien verhoogt het je weerstand en word je minder snel ziek.


Wist jij, dat je bij sporten in de kou meer calorieën verbrandt? Dit komt omdat je lichaam harder moet werken om warm te blijven en te presteren. Door regelmatig buiten te bewegen, went je lichaam aan de kou, krijg je meer energie en word je een vrolijker mens waardoor je ’s avonds als een blok in slaap valt. 


Voel jij je futloos na een dag werken? Heb jij moeite met wakker worden in de ochtend? En is de sportschool niet de plek waar jij je ei kwijt kan? Kies dan voor een uur sporten met gelijkgestemden, een dosis humor en ontspanning, zodat jij voldaan en fit naar huis gaat. 

 

Sportrooster 2021 Powerwalking voor iedereen

Maandag Powerwalking te Zoelmond 

19.30 tot 20.30 uur

Locatie: vertrek vanuit Zoelmond, parkeerplaats van de speeltuin naast de school ter hoogte van Kochpad 12

(of afwijkende locatie via sportapp)


Powerwalking actief lopen 6-8 kilometer per uur in combinatie met spierversterkende oefeningen dus voor iedereen vol te houden.  

Woensdag Powerwalking Culemborg

19.30 tot 20.30 uur

Locatie: Verzamelen op de parkeerplaats bij de Waterlinie te Culemborg (of afwijkende locatie via sportapp)


Powerwalking actief lopen 6-8 kilometer per uur in combinatie met spierversterkende oefeningen dus voor iedereen vol te houden. Personal Training 

Op afspraak

Vind jij het lastig om te starten met bewegen of sporten kies dan op afspraak voor personal training. Ik zal je laten ervaren hoe leuk het is om te bewegen of sporten in de natuur zodat jij weer zelfvertrouwen krijgt en indien gewenst je kunt aansluiten bij een van onze groepen.  

Aanmelden voor gratis proefles. 

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Fit Gewicht in Evenwicht - Powerwalking voor iedereen. We zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen. Kijk voor meer informatie ook op https://www.facebook.com/FitGewichtinEvenwicht/
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.