Jeanet de Graaf, Kochpad 4A, 4111 LD Zoelmond 06-12967172

Gewichts-en Vitaalcoach 

Voeding | Beweging | Vitaliteit 

Powerwalking voor Iedereen is tijdelijk aangepast in Outdoor sporten op de Meent te Beusichem. Dit omdat we met een grote groep enthousiaste Powerwalkers de afstand/veiligheid niet volledig kunnen garanderen. Uiteraard houden we ons aan de regels van het RIVM en zal iedereen zelf zorg moeten dragen voor een eigen sportmatje.


In deze lessen trainen we onze buik, billen, benen en armen. Daarnaast doen we diverse conditionele- en krachtoefeningen en maken we gebruik van diverse materialen die ik zal meenemen. 


De lessen worden gegeven op:

Maandagavond van 19.00-20.00 uur 

Woensdagavond van 19.30-20.30 uur  

Buitensporten is perfect voor een intensievere work-out. Dit is geen bootcamp maar een les waarbij je functioneel traint en voor iedereen toegankelijk. Een combinatie van licht materiaal zoals gewichten, dynabands of ballen e.d., zorgen voor weerstand die je spieren moeten overwinnen en versterken. Daarnaast werk je aan je conditie. Eén uur sporten met gelijkgestemden, een dosis humor en ontspanning, zodat jij voldaan en fit naar huis gaat. 


Voel jij je futloos na een dag werken? Heb jij moeite met wakker worden in de ochtend? En is de sportschool niet de plek waar jij je ei kwijt kan? Doe dan mee met mijn Outdoor groepsles.

 

Normaal sportrooster 2020 Powerwalking voor iedereen

Maandag Powerwalking te Zoelmond 

19.00 tot 20.00 uur

Locatie: vertrek vanuit Zoelmond, parkeerplaats van de speeltuin naast de school ter hoogte van Kochpad 12

(of afwijkende locatie via sportapp)


Powerwalking actief lopen 6-8 kilometer per uur in combinatie met spierversterkende oefeningen dus voor iedereen vol te houden.  

Woensdag Powerwalking Culemborg

19.30 tot 20.30 uur

Locatie: Verzamelen op de parkeerplaats bij de Waterlinie te Culemborg (of afwijkende locatie via sportapp)


Powerwalking actief lopen 6-8 kilometer per uur in combinatie met spierversterkende oefeningen dus voor iedereen vol te houden. Personal Training 

Op afspraak

Vind jij het lastig om te starten met bewegen of sporten kies dan op afspraak voor personal training. Ik zal je laten ervaren hoe leuk het is om te bewegen of sporten in de natuur zodat jij weer zelfvertrouwen krijgt en indien gewenst je kunt aansluiten bij een van onze groepen.  


Van 10 tot en met 21 augustus vervallen alle sportlessen.

Aanmelden voor gratis proefles. 

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Fit Gewicht in Evenwicht - Powerwalking voor iedereen. We zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen. Kijk voor meer informatie ook op https://www.facebook.com/FitGewichtinEvenwicht/
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.